06 41 97 21 82 info@praktijkmotus.com
Binnenstebuiten – Zelfliefde voor dummies

De eerste workshop waar haptonomie, creatief schrijven en portretfotografie samenkomen!

Je bent blij met je leven en voelt je een gelukkig mens, maar er knaagt toch een stukje onvrede. Het lukt niet om bepaalde emoties en gedachten een plekje te geven. Deze kunnen je zelfverzekerheid flink aantasten.

Met de workshop helpen wij jou om je emoties te leren erkennen en te accepteren. Je leert om hier ruimte voor te maken. Op een luchtige en zachte manier kom je weer in contact met jezelf.

Dit doen we door middel van oefeningen die worden toegepast in de haptonomie, door creatief te schrijven en door een portret van jezelf te laten maken.

Wij zijn drie vrouwen met ieder onze eigen levenservaringen. Met behulp van onze expertises op bovengenoemde vlakken, helpen we graag anderen om zichzelf beter te accepteren en gelukkig te laten zijn met wie ze zijn.

Maar hé, we maken het niet te zwaar of zweverig! Wil je een gezellige dag, waarbij je in contact komt met jezelf en andere vrouwen die ook graag zichzelf verder ontwikkelen? Doe dan mee met de workshop.

Het vindt plaats op een schitterende, bosrijke locatie en is inclusief heerlijke lunch en uiteraard koffie en thee.

We zien je graag 1 november!

Liefs,

Kaatje, Karin en Esther

Extra online openingstijden 

Het Corona virus legt veel druk op gezinnen, welke vorm je gezin ook heeft.

 Het is belangrijk om ook goed voor jezelf te blijven zorgen, dichtbij jezelf te blijven. Voelen wat er te voelen valt, gevoelens in beheer kunnen nemen en in passend contact met de mensen waar je je tijd mee deelt. Ik kan je hierbij helpen. 

Ook online kunen we vanuit ons gevoel contact met elkaar maken en kan ik je begeleiden om meer ruimte in jezelf te ervaren. Hoofd en hart weer samen te brengen. Zonder het nog zwaarder te maken en met praktische oefeningen die je zelf kunt herhalen. Samen komen we er wel.

Bel, mail of app me om een afspraak te maken. De eerste twee sessies zijn voor mijn rekening. 

Maandag: 20.30 – 22.00 uur

  Dinsdag: 20.30 – 22.00 uur

Woensdag 20.30 – 22.00 uur

Donderdag: 9.00 – 22.00 uur 

Vrijdag: 9.00 – 11.00 uur 

 

 

 

 

LinkedIn
Share
× Stuur een berichtje